20.9 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 10, 2024

Presentem el ‘Fet’ 36 a l’Espai Turisme

Imatge de la portada del número 36 del ‘Fet’. Foto: David Oliete.

El número 36 de la revista FET a TARRAGONA el presentem en públic aquest dimarts 2 de juliol a les 19,30 hores a l’Espai Turisme, al carrer Major 37, al costat de la plaça de les Cols. Hem tornat a triar aquest espai municipal perquè el dossier central de la revista està elaborat a peu de platja: en són protagonistes treballadors de la neteja i del control de qualitat de la sorra i l’aigua del mar; propietaris de bars i restaurants; socorristes; empleats de càmping i monitors d’activitats esportives.

L’acte, obert a tothom, tindrà lloc aquest dimarts 2 de juliol a les 19,30 hores

El FET trepitja l’arena per redescobrir les platges tarragonines amb els ulls dels qui treballen per fer encara més plaent i segura l’experiència de banyistes, turistes, veïns o esportistes de sol i platja. Coincidint amb l’època de més afluència d’usuaris, visitem algunes de les onze cales i platges del terme municipal, totes amb una personalitat diferent.

 

A la revista trobareu tres grans reportatges que omplen les vint pàgines del dossier

– ‘Els mateixos peus bruts de sorra’. Un recorregut per l’univers de les platges de Tarragona amb Esteve Giralt.

– ‘Els guardians de la costa’. Albert Ollés comparteix la feina amb professionals del control, la neteja i el manteniment d’aquests espais públics.

– ‘Esport en un marc privilegiat’. Jesús Jordi ens parla d’hàbits saludables i respecte a l’entorn natural.

 

Alguns dels protagonistes d’aquests reportatges ens explicaran les seves experiències a l’acte de presentació del FET d’aquest dimarts. També ens hi acompanyaran altres dos professionals que treballen amb l’aigua, en aquest cas amb l’aigua procedent de l’Ebre i que arriba als municipis i indústries del Camp de Tarragona. Amb Sandra Simó i Joan Cornellà ‘celebrarem’ els 30 anys del Consorci d’Aigües de Tarragona.

Al FET 36 trobareu molt altres continguts interessants:

– ‘Metges tarragonins a Guatemala’: professionals de la salut destinen les seves vacances a ajudar comunitats indígenes del nord d’aquest país centreamericà i adequar-hi un centre d’atenció amb les eines indispensables.

– Entrevista a Danae Boronat, periodista. La tarragonina ha estat la primera dona d’Espanya en retransmetre per televisió un partit de la Lliga masculina de 1a Divisió i reconeix que buscar altres reptes professionals.

– ‘Sant Roc i la font de l’eterna joventut’. Les festes de Sant Roc celebren enguany 175 anys de trajectòria i volem compartir-ne els preparatius amb els veïns que les organitzen i els artistes que recuperen elements festius.

– ‘Aixecant la vista’. Fem un passeig diferent per la Rambla, des del carrer Sant Francesc fins a la plaça de la Generalitat per descobrir elements decoratius en diferents façanes pròpies de l’arquitectura de la segona meitat del segle XX.

– ‘Del llapis a la gran pantalla’. Tarragoní amb arrels ebrenques, Joan Artí treballa en el disseny i la producció d’art en cinema, televisió i publicitat, i ens explica com és la feina de director d’art.

 

La revista la pots comprar a l’acte de presentació a l’Espai Turisme. A partir de dimecres, també la pots trobar a les llibreries de la ciutat. I si ens vols ajudar a fer un periodisme rigorós i de qualitat:

 

Subscriu-te al FET A TARRAGONA

 

Amb la sortida al carrer del número 36, completem un cicle sencer de sis anys. Precisament, el sisè aniversari del FET el celebrarem a principis de setembre en un festa que, com sempre, estarà oberta a tots els lectors i el públic en general.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here