Advertisement Advertisement
Carregant ...

Tretze propostes musicals a l’Altacústic 2019

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Marta Knight (Martorell) en una imatge promocional. Actuarà dissabte a l’escenari Placeta.

Kike Colmenar és el director de les últimes edicions del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona. Però també és el responsable artístic del Festival Altacústic d’Altafulla, que aquesta setmana arriba a la sisena edició. Colmenar ha confeccionat una programació de tretze grups en tres escenaris i durant tres nits, del 18 al 20 de juliol, al nucli antic de la localitat.

Altacústic es consolida com un certamen musical de petit format que acull una suma de formacions del Camp de Tarragona amb d’altres d’àmbit internacional. El festival és la unió de propostes artístiques amb el patrimoni, en aquest cas la Vila Closa, i en els escenaris ja habituals: plaça de l’Església, Placeta i plaça del Pou.

El festival d’Altafulla se celebra aquesta setmana en tres escenaris del nucli antic

El cantautor reusenc Fito Luri obrirà aquesta edició de l’Altacústic, que ja ha esdevingut una referència dels estius musicals a les comarques de Tarragona. Joan Reig, Espaldamaceta, Elena Volpini, Steve Smyth, Marta Knight, Kids From Mars i Ramon Aragall són alguns dels altres noms propis que portaran música i cultura a la localitat del Tarragonès.

El nou coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, deia en la presentació de l’Altacústic 2019 que treballaran per fer créixer el festival en dies i espais, i en oferir sessions fora de l’estiu per “desestacionalitzar” el certamen.  Però, de moment, enguany, se seguirà la dinàmica habitual i l’entrada serà gratuïta a tots els concerts. L’Altacústic és el Festival de Música Independent del territori: en podeu trobar tots els detalls aquí.

Imatge promocional d’Espaldamaceta, que actua a l’Altacústic 2019.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *