22.8 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 13, 2024

Us convidem al concert de bandes al Camp de Mart

Imatge d’un concert de la Banda Unió Musical de Tarragona. Foto: cedida.

Tot i que enguany no hi ha Festival d’Estiu com a tal, la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) no es vol perdre la seva cita amb el Camp de Mart per proposar una nit de música de banda a la fresca. En aquesta ocasió, a més, compartirà escenari amb la Banda de Música de la Selva del Camp. La cita amb les dues bandes tindrà lloc el proper dissabte 27 de juliol a les 21 hores.

L’espectacle tindrà lloc aquest dissabte 27 de juliol a les 9 de la nit

Sota la direcció d’Oscar Miguel Losada, la banda tarragonina convidarà els espectadors a fer un viatge per la música folklòrica d’arreu del món. El repertori inclou peces com la sardana “Vitralls encantats”, composta per l’integrant de la BUMT Antonio Luís Fernández Ortega, i “Muixerangues al cel”, una rapsòdia de Joan Carles Sempere Bombí.

 

També interpretarà peces de l’altra banda de l’Atlàntic, com la “Second Suite” d’Alfred Reed, basada en el folklore de l’Amèrica Llatina. I tancarà el concert “West Side Story”, el famós musical de Bernstein i Sondheim que barreja la tradició musical europea amb les noves músiques americanes del segle XX.

Hi participaran la Banda Unió Musical de Tarragona i la banda de la Selva del Camp

La Banda de Música de la Selva del Camp, una formació musical fundada l’any 1989 i dirigida per Felip Brunet, interpretarà peces d’Eduard Toldrà, Maurice White i Nino Rota, entre d’altres. D’aquesta manera dues bandes històriques del territori oferiran un concert fresc i variat on es podran escoltar des dels estàndards més destacats del jazz a la música popular catalana.

 

Les entrades per a aquest concert ja estan a la venda i es poden adquirir, fins al mateia dia de l’espectacle:

  • Les 24 hores del dia, al web www.tarracoticket.cat.
  • A les taquilles el Teatre Tarragona els dies 24, 25 i 26 de juliol des de les 11 fins a les 13 h.
  • El mateix dia del concert, només en efectiu.

El preu de les entrades és de 12 €, 10 € (menors de 25 anys i majors de 65).

Un regal per als subscriptors

Gràcies a la BUMT, al FET a TARRAGONA disposem de dues entrades dobles per regalar als nostres subscriptors. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 h. d’aquest dimarts 23 de juliol.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here