16.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

Un festival amb equilibri d’estils musicals

El tenor Josep Viader actua aquest dilluns al Festival Internacional de Música d’Altafulla.

Set concerts configuren el programa del Festival Internacional de Música d’Altafulla, que enguany arriba a la 32a edició. Una proposta que combina la música clàssica de cambra i l’estil més contemporani en el marc de la plaça de l’Església de la localitat del Tarragonès.

 

Aquest dilluns es dona el tret de sortida a un festival que es tancarà el 27 d’agost i que està dirigit artísticament pel prestigiós flautista Claudi Arimany i el mestre compositor Albert Sardà. El primer concert és Cançons d’avui, d’ahir i de sempre  amb el tenor Josep Viader i el pianista Santi Escura. Tota la programació detallada es pot fer al web www.fimaltafulla.cat

El festival internacional de música d’Altafulla proposa set concerts aquest mes d’agost a la Vila Closa

Les entrades ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, a www.altafulla.cat , i en els dispositius Infotactile de la plaça del Pou i plaça dels Vents. També es poden comprar el mateix dia de les actuacions a partir de les 9 del vespre a la plaça de l’Església. Tots els concerts són a les 22 hores.

 

El preu d’un concert és de 15 €; el pack de quatre concerts surt a 49 € i l’abonament pel festival, 65€. Els titulars del Carnet Jove tenen un 50% de descompte en les entrades.

El certamen arrenca amb el tenor Josep Viader interpretant ‘Cançons d’ahir, d’avui i de sempre’

Els organitzadors del FIM d’Altafulla destaquen l’escenari de la plaça de l’Església com “un marc preciós amb una acústica que és una meravella” i una programació que busca “l’equilibri d’estils musicals perquè sigui atractiva per a tots els públics”. Un any més, el certamen combina música, cultura i patrimoni a la Vila Closa, declarada Conjunt Històric i Artístic de la Generalitat de Catalunya.

 

El 32è Festival Internacional de Música compta amb un pressupost de 30.000 euros, i està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla amb la col·laboració de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here