Advertisement Advertisement
15.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 2, 2023

De regal, els llibres del Nan casteller

 

 

El Nan casteller és un joc que ara passa a tenir vida en dos llibres d’aventures per als més petits. Un acord entre Barcanova Editorial i el Nan Creatiu ha permès l’edició de les dues primeres publicacions d’una col·lecció: ‘El NAN casteller’ i ‘El NAN i les abraçades perdudes’. L’autora dels textos n’és Susana Peix i de les il·lustracions se n’encarrega Marc Sardà.

Sortegem entre els subscriptors del ‘Fet’ les dues primeres publicacions d’una col·lecció

Els personatges de cada llibre són diferents. Els bessons Ona i Jan són els protagonistes d”El NAN casteller’ i el Víctor i la seva amiga Carla omplen les pàgines de les ‘abraçades’. Els llibres estan pensats per a nens i nenes a partir de 6 anys.

 

D’una banda, l’Ona i el Jan s’enfilen a llocs impensables amb força, equilibri, empatia, decisió i treball en equip. De l’altra, el Víctor no para de fer abraçades “màgiques” i la Carla l’ajuda a trobar-les quan un dia s’adona que no et pot fer més. La idea dels editors és que el públic infantil, a través de les històries amb valors, en treguin les seves pròpies conclusions.

 

Gràcies a l’editorial Barcanova, tenim un obsequi per regalar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA: els dos llibres d’El NAN. Així, les persones interessades en el sorteig poden enviar aquesta setmana, fins divendres 23, un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

 

 

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here