23.7 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 1, 2022

El ‘Fet’ celebrarà el sisè aniversari al Tinglado 1

Al FET a TARRAGONA ens disposem a celebrar el sisè aniversari amb una festa que tindrà lloc dimecres 4 de setembre a les 19,30 hores al Tinglado 1 del Port de Tarragona, al Moll de Costa. L’acte, obert a tothom, servirà per presentar el número 37 de la revista, però sobretot per commemorar amb els lectors i subscriptors aquesta trajectòria de periodisme honest i rigorós al servei de la ciutat.

La festa al Moll de Costa del Port tindrà lloc dimecres 4 de setembre a les 19,30 h.

La portada i el dossier del número 37 del ‘Fet’ estan dedicats a una història d’èxit: la trajectòria de 40 anys de Festa Major en democràcia. A la revista celebrem el període 1979-2019, que ha suposat la recuperació dels elements del Seguici Popular i un fort grau d’identificació dels tarragonins amb Santa Tecla.

El número 37 de la revista celebra els 40 anys de recuperació de la Festa Major en democràcia

Us avancem que a la revista que sortirà al carrer la primera setmana de setembre trobareu un munt de vivències personals de la gent que ha participat directament a la Festa i de la que fa possible avui albirar un futur esplèndid. I tots els reportatges acompanyats amb les fotografies actuals de David Oliete i les històriques que ens han cedit particulars i el Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu.

La Mulasseta a la Santa Tecla petita de l’any passat. Foto: David Oliete.

A més de presentar els continguts de la publicació, a la festa del 4 de setembre celebrarem els 6 anys de trajectòria amb el lliurament de dues Distincions FET a persones i col·lectius de Tarragona que han destacat en els àmbits de la cultura i la societat, i que han projectat el nom de la ciutat a tot el país. L’any passat, les distincions van recaure en els responsables del Concurs de Castells i en el director de l’Arxiu Municipal.

A l’acte es lliuraran dues Distincions ‘Fet’ en l’àmbit cultural i social

La festa del ‘Fet’ és possible gràcies a la col·laboració de Repsol i, especialment, del Port de Tarragona, que cedeix l’espai del Tinglado 1 i ofereix la seva infraestructura perquè l’acte sigui tot un èxit.

 

Reserva’t a l’agenda la data del 4 de setembre, Si ets subscriptor/a del FET i vens a la festa, envia un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat perquè rebràs la revista al mateix acte.

 

Si encara no ets subscriptor/a del FET, t’animem ara a sumar-te a la comunitat que ja formen més 630 amics i amigues.

 

Fes-te del FET

 

 

I participa de les properes activitats culturals exclusives per als nostres subscriptors que estem preparant per després de Santa Tecla.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here