17.1 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 11, 2024

Més de 37 raons per fer-te amic del ‘Fet’

Mural amb les 36 portades del FET, exposades el passat 4 de setembre a la festa del 6è aniversari de la revista. Foto: David Oliete.

Les 36 portades que formaven el mural que es va exposar a la festa dels 6 anys del FET a TARRAGONA avalen la nostra trajectòria de periodisme de qualitat, reposat, rigorós i cuinat a foc lent. Ara ja tenim al carrer la revista número 37, amb un dossier especial dedicat als 40 anys de recuperació democràtica de les festes de Santa Tecla. Una altra raó per convidar-te, si encara no ens coneixes, a descobrir la nostra mirada de la ciutat i del país.

Ens marquem l’objectiu d’assolir aquest mes la xifra de 650 subscriptors de la revista

En sis anys hem configurat una comunitat formada per 630 subscriptors i, des de l’acte de la setmana passada, hem sumat 10 nous amics i amigues a la ‘família’ del FET. Sense els subscriptors, que doneu força a la nostra marca i al nostre periodisme, la revista i el digital serien inviables. Tot i així, ens agradaria tenir un creixement més substancial del nombre de subscriptors per acabar de consolidar el projecte. De moment, volem assolir aquest mes la xifra de 650.

Foto: David Oliete.

Les 37 revistes publicades fins ara són 37 raons per donar suport al FET. Però també ho són les activitats culturals exclusives que organitzem per als subscriptors. En el que portem d’any, hem realitzat dues visites als espais de la memòria de la Guerra Civil i el Franquisme a Tarragona; hem organitzat una visita guiada a l’exposició de Robert Capa al CaixaForum; i hem conegut des de dins la pedrera del Mèdol amb el professor Ruiz de Arbulo.

Preparem per aquesta tardor noves activitats culturals exclusives per als subscriptors

A principis d’octubre tornarem a convocar una segona excursió guiada al Mèdol per l’interès mostrat pels subscriptors i, una mica més endavant, organitzarem una visita a l’Observatori Blau del Port de Tarragona. A més, tenim previst regalar al llarg de la temporada llibres i entrades per als espectacles de música i teatre a la ciutat.

 

Per totes aquestes raons, t’hiconvido:

 

FES-TE DEL ‘FET’  per només 30€ l’any.

 

I si ja n’ets subscriptor/a, comenta-li a un familiar o amic, interessat en Tarragona i en el bon periodisme.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here