21.9 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

Organitzem una segona visita guiada al Mèdol

El monòlit té 16 metres d’alçària.

L’interès que va despertar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA l’organització d’una visita guiada a la pedrera del Mèdol el passat mes de juny ens ha portat a preparar-ne una segona, acompanyats del catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo.

 

Aquesta activitat cultural exclusiva per als subscriptors de la revista tindrà lloc diumenge 6 d’octubre a les 10,30h. El punt de trobada serà l’aparcament que hi ha darrera de l’àrea de servei de l’autopista AP-7 en direcció a Tarragona.

L’activitat, conduïda pel professor Ruiz de Arbulo, tindrà lloc diumenge 6 d’octubre

Les persones apuntades a una llista d’espera, després de l’èxit de la primera visita, ja han estat convidades a participar en aquesta segona ocasió. Ara obrim la convocatòria a la resta de subscriptors del FET.

 

Els interessats han d’escriure un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

 

Aquesta iniciativa del FET i del professor Ruiz de Arbulo forma part de l’objectiu, des de l’inici de la revista fa 6 anys, de difondre els monuments Patrimoni Mundial entre els tarragonins. La visita al Mèdol és especial perquè s’accedeix fins a la base de l’Agulla, l’element més conegut, i el lloc de culte de la pedrera, molt més amagat.

 

A principis de juny, més de 60 amics i amigues del FET a TARRAGONA van participar en la primera visita. Aquí podeu recuperar-ne la crònica i la galeria de fotos publicades.

Aquesta zona de la pedrera és del tot innacessible per al públic en general. Foto: Ricard Lahoz.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here