19.4 C
Província de Tarragona
Diumenge, juliol 3, 2022

Movistar amplia l’oferta musical de Tarragona

Imatge promocional de la banda Oso Leone, que actua aquest divendres 11 d’octubre a la Capsa de Música.

Ferran Palau encetava de forma discreta el passat mes de maig un cicle de concerts a la Capsa de Música de Tarragona patrocinat per Movistar. Després d’una segona sessió al juny i d’un concert especial amb la cantant i compositora Javiera Mena en plenes festes de Santa Tecla, el cicle agafa ara embranzida amb quatre noves cites programades pels mesos d’octubre i novembre.

 

Es tracta d’una aposta interessant perquè porta a Tarragona algunes de les millors propostes del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical catalana i espanyola. En una ciutat amb escassa oferta musical contemporània els darrers anys, la iniciativa de Movistar obre una oportunitat excel·lent per a col·locar Tarragona com a parada obligatòria per a moltes bandes i cantautors.

Divendres arrenca la segona part d’un cicle de concerts amb figures de rock, indie i alternatiu

El calendari d’aquestes quatre noves convocatòries arrenca aquest divendres 11 d’octubre amb Harrison Ford Fiesta, com a teloners, i els mallorquins Oso Leone, com a grup principal. Divendres 25 d’octubre actuaran a la Capsa de Música MAVICA (Marta Casanova) i la banda Cariño, formada únicament per dones.

 

Al novembre, dues cites més: el divendres 15, la cantautora lleidatana Le Mais i el reusenc Joan Masdeu. I el divendres 29, Escuelas Pías i el grup Papa Topo. Tots els concerts començaran a les 22,30h. i són gratuïts. Les invitacions s’han de recollir pels establiments Movistar de Tarragona. En teniu més informació aquí.

La programació de 4 noves actuacions en dos mesos pot ajudar a revifar la Capsa de Música

Aquest cicle patrocinat per la companyia telefònica ofereix una proposta musical remarcable a una ciutat que manté una oferta digna gràcies a la feina -gairebé en solitari- dels programadors de la sala Zero, que té en cartera 8 concerts només per aquest mes d’octubre. Tant de bo, les actuacions de Movistar ajudin a revifar la Capsa de Música, un espai que la gent jove de Tarragona encara no se l’ha fet seu.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here