Advertisement
11 C
Província de Tarragona
Dilluns, gener 30, 2023

Les imatges de les marxes per la llibertat

Columna Martorell-Barcelona per l’autopista B-23. Foto: Josep M. Gastó.

Els radicals violents els han tret protagonisme i els mitjans de comunicació d’àmbit estatal els han menystingut. Però aquesta setmana, desenes de milers de catalans han culminat l’objectiu de caminar fins a Barcelona reclamant la llibertat dels presos polítics i la defensa de drets fonamentals. I aquest divendres han tornat a ser més de mig milió de manifestants al centre de la capital catalana. Cívicament, festivament, pacíficament.

 

“Això no només va d’independència, cal reaccionar davant el retrocés democràtic”. El Guillem ha fet 80 quilòmetres sobre asfalt en dues etapes: de Tarragona a Vilafranca i de Castelldefels a Barcelona. Amant del senderisme, diu que l’ambient durant la marxa ha estat el de les Diades dels últims anys: tranquil, familiar i festiu. El Josep Maria, també tarragoní, ha caminat el primer tram de la primera etapa i tot el recorregut de la tercera etapa Martorell-Barcelona.

 

Cansats, però molt satisfets, comparteixen amb el FET algunes imatges  captades al llarg del recorregut.

Fotos: Guillem Rius.

 

 

Fotos: Josep M. Gastó.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here