13.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

Us convidem a veure Los Mambo Jambo Arkestra

Imatge d’un concert anterior de Los Mambo Jambo Arkestra.

Dani Nel·lo, Ivan Kovacevic, Dani Baraldés i Anton Jarl celebren els 10 anys de Los Mambos Jambo Arkestra damunt els escenaris amb una proposta insòlita i ambiciosa. Han triat un repertori amb el qual la banda se sent plenament identificada per reinterpretar-lo, de forma inaudita, amb el reforç de dotze músics.

 

Al quartet habitual s’hi afegeixen cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional. Tots ells estaran a l’escenari del Teatre Tarragona aquest divendres 25 d’octubre a les 21 hores. Hi escoltarem el so característic de la banda, una barreja intensa de rock & roll, rhythm & blues, surf i swing dels anys 50, però interpretat sota una perspectiva actual.

 

La banda liderada per Dani Nel·lo actua aquest divendres a les 21h al Teatre Tarragona

 

Gràcies als promotors del concert, disposem de dues entrades individuals per regalar a dos subscriptors del FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça

 

subscripcions@fetatarragona.cat

 

abans de les 22 hores d’aquest dimarts 22.

 

Recordeu: l’espectacle, fora de la programació oficial dels Teatres de Tarragona, es representarà divendres 25 a les 21 hores al Teatre Tarragona.

 

 

Entrades a la venda a la web de TarracoTicket

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here