10.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

La producció més gran de la Trono, al Teatre Tarragona

Joan Negrié representant ‘Vaselina’. Foto: cedida.

“Divertida, punyent i irreverent”. Aquests són alguns dels adjectius que la crítica teatral barcelonina atorga a la comèdia ‘Vaselina’ que protagonitza el tarragoní Joan Negrié. El propi Negrié ha traduït al català l’obra escrita per l’italià Gabriele di Luca i n’és un dels principals protagonistes damunt l’escenari.

 

Aquest dissabte 26 d’octubre, amb ‘Vaselina’ Negrié actuarà per segon cop al Teatre Tarragona. La primera vegada ho va fer en la representació de ‘Barcelona’ amb les actrius Emma Vilarasau i Míriam Iscla.

Aquest dissabte arriba ‘Vaselina’ amb el tarragoní Joan Negrié

Pel director del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) aquest dissabte serà un dia especial. “Vaselina significa que la sala Trono ha crescut i molt. És la producció més gran que hem fet fins ara amb els nostres mitjans propis i té un gran valor perquè hem superat moltes dificultats“,  explica Negrié.

 

Sota la direcció de Sergi Belbel, el tarragoní comparteix escenari amb  Lluïsa CastellJoan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta. L’obra explica, entre la realitat i l’absurditat, la història d’uns éssers humans derrotats, abatuts, abandonats, d’aquells  que no han pogut pertànyer al món de l’èxit i el benestar.

Un moment divertit de la representació. Foto: cedida.

 

‘Vaselina’ arriba aquest dissabte 26 d’octubre a les 21h al Teatre Tarragona. Gràcies a l’àrea de Cultura de l’ajuntament de Tarragona, disposem d’un obsequi per als subscriptors del FET: una entrada doble per veure l’obra interpretada per Joan Negrié.

Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat 

abans de les 10 de la nit d’aquest dijous.

La persona afortunada en el sorteig rebrà un correu personal divendres a primera hora del matí.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here