13.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 4, 2024

Us convidem a l’espectacle inaugural del Festival Teatre Màgic

Imatge promocional del mag Henry Evans.

Novembre és sinònim de màgia a Tarragona. L’argentí Henry Evans obrirà la 13a edició del Festival internacional Teatre Màgic el proper divendres 8 de novembre a la sala Trono. Evans ha obtingut el primer premi en el Mundial de Màgia a la FISM en la categoria de cartomàgia, fet que revela la importància de la seva trajectòria.

 

En el seu espectacle ‘Impacto’ combina la psicologia, la ficció, la ironia i l’humor, passant per diferents emocions, en condicions impossibles, per a produir màgia. Henry Evans aconsegueix il·lusionar el públic amb màgia d’alt impacte, una forta presència escènica i molta creativitat.

L’argentí Henry Evans obre el festival el divendres 8 de novembre a la sala Trono

Es tracta d’una oportunitat única de gaudir a Tarragona, dins el Festival Teatre Màgic, d’un dels mestres de la màgia actual. I gràcies als organitzadors del certamen, podem regalar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA dues invitacions dobles per a aquest espectacle inaugural.

 

Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 hores de dimarts 5 de novembre. L’endemà farem públics els noms dels dos guanyadors.

Recordeu: l’espectacle tindrà lloc divendres 8 de novembre a les 20:30h a la sala Trono.

 

L’actuació d’Evans obrirà la 13a edició del Festival Teatre Màgic que impulsa el tarragoní Mag Gerard. Un total de dotze propostes ompliran altres espais de la ciutat la sala El Magatzem, la Biblioteca Pública, la llibreria Adserà o l’Espai Kesse. Aquí podeu veure tota la programació del festival.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here