9.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

David Oliete guanya un premi internacional amb fotos castelleres

Una de les imatges premiades. Autor: David Oliete.

El fotoperiodista tarragoní David Oliete guanya un dels premis dels International Photography Awards 2019 amb la sèrie ‘A human tower victory’ (Una victòria de torre humana). Es tracta d’un conjunt d’imatges captades a la Colla Vella Xiquets de Valls durant el Concurs de Castells de Tarragona de l’any passat celebrat a la TAP.

 

El responsable de Fotografia del FET a TARRAGONA ha obtingut el premi en la categoria Professional/ Event/Competitive Event d’aquests IPA 2019, considerats els Òscar a la fotografia a nivell mundial. Les imatges guardonades es van captar el 7 d’octubre de 2018.

 

La sèrie premiada la formen 10 fotografies que segueixen l’evolució de les construccions a càrrec de la Vella -guanyadora del Concurs- i les reaccions entre els propis membres de la colla. S’hi veuen plànols zenitals de la pinya i el tronc del castell i plànols de detall d’alegria i emoció entre els castellers.

 

A la pàgina web dels premis IPA 2019 teniu la sèrie de fotografies presentades al concurs per David Oliete.

Emoció i alegria entre les cares dels castellers de la Colla Vella. Autor: David Oliete.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here