30.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, agost 10, 2022

Us convidem al concert de Santa Cecília de la BUMT

La BUMT a l’Auditori de Barcelona. Foto: cedida.

Santa Cecília, patrona dels músics, és una data especial per la Banda Unió Musical de Tarragona. Fidels a la tradició, aquest proper diumenge 24 de novembre oferiran un concert al Teatre Tarragona amb la participació de totes les formacions de l’entitat.

La Banda Infantil, formada per nens i nenes que acaben de començar els seus estudis musicals, seran els primers en actuar. A continuació, pujaran a l’escenari els membres de la Big Band BUMT, formada per músics adults que han decidit recentment estudiar música o bé ampliar els coneixements que ja tenien.

Totes les formacions de l’entitat actuaran diumenge 24 a les 18h al Teatre Tarragona

El concert de Santa Cecília prosseguirà amb la Banda Juvenil que s’estrenarà amb la seva nova directora, Tània Fogàs, i es tancarà amb la banda titular, dirigida per Oscar Miguel Losada. L’acte servirà també donar la benvinguda als nous músics.

Disposem d’una entrada doble de regal per gaudir d’aquest concert de la BUMT: diumenge 24 de novembre a les 18h al Teatre Tarragona. Si sou subscriptor/a del FET, podeu enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22h d’aquest dimarts 19 de novembre.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here