18.8 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Camera Musicae porta al violoncel·lista Gautier Capuçon

Gautier Capuçon, en una imatge la Filarmònica de Berlín.

Aquest mes de novembre l’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) dona el tret de sortida a la seva setena temporada, amb nombrosos concerts per tot el país i al llarg de sis mesos. Des de la música més clàssica de Beethoven fins a la més moderna de John Williams, una gran varietat d’estils que acompanyaran solistes de primer nivell. El violoncel·lista francès Gautier Capuçon encapçala aquesta acurada selecció que sortirà a la llum aquest divendres 22 de novembre a Tarragona.

 

Gautier Capuçon toca el violoncel des dels cinc anys i a hores d’ara ja ha estat acompanyat per les millors orquestres del món: des de les filharmòniques de Berlín, Viena, Los Ángeles o Nova York fins a les simfòniques de Londres, San Francisco i Chicago. Capuçon és aclamat a nivell internacional per la seva expressivitat musical i el seu virtuosisme.

El concert, amb el cor de noies de l’Orfeó Català, tindrà lloc aquest divendres a les 21h al Teatre Tarragona

La seva intensitat inaugurarà la temporada protagonitzant els dos primers concerts de l’OCM, on s’interpretaran les Variacions Rococó, op. 33, de Piotr I. Txaikovsky i la suite orquestral Els planetes, op. 32, de Gustav Holst. També hi serà el Cor de Noies de l’Orfeó Català, que ha actuat arreu d’Europa amb les orquestres més grans.

 

Tomàs Grau, director de l’OCM, destaca que amb aquesta oferta cultural, “Tarragona rep concerts de primer nivell que troben una gran resposta dels tarragonins”. El més important, assegura Grau, és que “es tracta de concerts simfònics amb músics clàssics que no fan música simfònica”, així que l’espectador pot triar d’entre la variada oferta cultural.

Un obsequi per als subscriptors

 

L’estrena de la temporada de Camera Musicae tindrà lloc aquest divendres 22 de novembre a les 21h al Teatre Tarragona. En disposem d’una entrada doble, per regalar entre els subscriptors del FET. Si voleu participar en el sorteig, heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

 

només al llarg de la jornada d’aquest dimecres. El guanyador o la guanyadora del sorteig rebrà un correu personal dijous a primera hora del matí.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here