Advertisement Advertisement
Carregant ...

Un convidem a veure la comèdia ‘La tendresa’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge promocional amb els actors de ‘La tendresa’. Foto: Teatre Poliorama.

Les companyies Dagoll Dagom i T de Teatre porten als escenaris la versió catalana de la comèdia d’Alfredo Sanzol, La ternura. Aquest dissabte 7 de desembre, l’obra es representarà al Teatre Tarragona sota la direcció del propi autor i a partir de la traducció de Joan Lluís Bozzo.

Per aquesta obra, Sanzol ha estat guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Dramática 2017 i el XII Premio Valle-Inclán de Teatro. La versió castellana, a càrrec de la companyia Teatro de la Abadía, ha guanyat el Premi Max 2019.

L’obra es representarà aquest dissabte 7 de desembre al Teatre Tarragona

Amb tots aquests reconeixements arriba a Tarragona La tendresa, comèdia romàntica que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor. Si volem estimar, hem d’arriscar-nos a patir, és un dels missatges de l’obra. A l’escenari podem veure Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana.

Gràcies l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, disposem d’una entrada doble per gaudir d’aquest espectacle. Un obsequi exclusiu per als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu abans de les 22 hores d’aquest dimarts 3 de desembre a  l’adreça:

subscripcions@fetatarragona.cat

Recordeu que La tendresa es representarà dissabte 7 de desembre a les 21h al Teatre Tarragona.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *