20.7 C
Província de Tarragona
Dilluns, maig 27, 2024

Un concert de pel·lícula amb Camera Musicae

Imatge promocional del concert de B.S.O. de l’orquestra Camera Musicae.

L’estrena mundial de la darrera pel·lícula de Star Wars ha creat una expectació immensa. En aquest context, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae programa un concert destinat a recrear musicalment aquesta saga de pel·lícules. Un espectacle que arriba diumenge 22 de desembre al Teatre Tarragona.

 

En aquesta ocasió, el mestre Vladimir Kulenovic serà l’encarregat de dirigir l’OCM, interpretant la música del genial John Williams, autor de la banda sonora de Star Wars, però també de films mítics com E.T. Harry Potter i Super Man. Les seves composicions són extraordinàries i agafen vida pròpia, més enllà que acompanyin determinades imatges.

Les bandes sonores de Star Wars, Harry Potter i E.T. s’escoltaran al Teatre Tarragona

La carrera de Williams està avalada per una sòlida formació acadèmica i per set dècades de composició d’obres per al cinema, la televisió i el teatre. L’avalen 5 premis Oscar, 4 Globus d’Or i 23 Grammy, entre d’altres reconeixements.

 

Aquestes músiques de pel·lícules tan extraordinàries les podrem escoltar en un gran concert de l’orquestra Camera Musicae, just abans de les festes de Nadal: diumenge 22 de desembre a les 18h al Teatre Tarragona. 

Un obsequi per als subscriptors del FET 

 

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, disposem d’una entrada doble per regalar a un subscriptor/a del FET. Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat 

abans de les 22 hores de dimarts 17. L’endemà farem públic el guanyador o guanyadora de les invitacions.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here