Carregant ...

Carta als subscriptors del ‘Fet’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Coberta de l’atles del Port de Tarragona.

Benvolguda subscriptora, 

Benvolgut subscriptor,

A punt de tancar el 2019, m’adreço a vosaltres per agrair-vos el suport a aquesta aventura periodística apassionant que va néixer fa sis anys. La comunitat del FET la formeu 650 persones, que sou fonamentals per tirar endavant un periodisme rigorós, de qualitat i elaborat lluny de la immediatesa i el titular fàcil.

“Us vull demanar que ens ajudeu a difondre tot el que fem entre les persones que més estimeu”

Vosaltres sou els nostres principals prescriptors: per això, us vull demanar que ens ajudeu a difondre el FET entre els vostres amics, coneguts i familiars. El periodisme necessita de la complicitat del lector i el FET convida més persones fer-se’n subscriptores.

Volem premiar la fidelitat de vosaltres, subscriptors i subscriptores de la revista, amb un obsequi si ens porteu un nou amic o amiga a la comunitat del FET. Un obsequi en forma de llibre de gran format:  l’Atles històric i il·lustrat del Port de Tarragona. Una obra excepcional, de Joan Carles Blanch, amb una edició de luxe a càrrec de l’Autoritat Portuària, que enguany celebra el 150è aniversari.

Regalem l’atles il·lustrat del Port als 3 primers subscriptors que ens aportin un nou amic al ‘Fet’

Com heu d’inscriure el nou subscriptor?  Enviant un correu aquí i posant-hi el nom propi i el nom, el contacte i l’adreça de l’amic o familiar a qui regaleu la subscripció anual del FET. Nosaltres, després, acabarem de completar-ne les dades.

Els 3 primers subscriptors que completin aquesta acció  tindran de regal l’Atles del Port.

Mural amb les 36 portades del FET, exposades el passat 4 de setembre a la festa del 6è aniversari de la revista. Foto: David Oliete.

Així volem celebrar que arribem al final d’un any molt intens per a la comunitat del FET:

– Hem tret al carrer sis números de la revista, un dels quals (el 33) ha estat premiat per l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

– Hem publicat centenars d’articles que han renovat els continguts del portal digital cada dia.

– Hem organitzat vuit activitats culturals exclusives per als subscriptors i hem regalat desenes d’entrades per a espectacles de música i teatre.

– Hem lliurat les Distincions FET 2019 al Festival Internacional de Teatre de Tarragona i al Nàstic Genuine.

Ens agradaria seguir sumant amics i amigues a la comunitat del FET per preparar millors continguts per a la revista i moltes altres activitats culturals per aquest 2020 que ja tenim a tocar. Ens hi ajudeu?

Gràcies per fer-nos confiança!

I Bones Festes!!!


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *