Carregant ...

Regal de Reis: entrades pel teatre

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge promocional de ‘La dona del 600’ amb els 5 actors i actrius protagonistes.

Una comèdia vitalista per superar amb un somriure el mes de gener. ‘La dona del 600’ és l’obra que enceta la programació del 2020 al Teatre Tarragona. Una producció dels creadors dels èxits televisius Polònia i Crackòvia, interpretada per grans noms de l’escena catalana com Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Victòria Pagès i Pep Planas.

Dissabte 11 de gener arriba a Tarragona ‘La dona del 600’, una comèdia amb grans noms de l’escena catalana

Pere Riera és l’autor i director d’aquesta comèdia que explica la història d’una família marcada pel SEAT 600, un cotxe que va ser tot un símbol d’una època i un referent compartit per diverses generacions. L’espectacle, que es va estrenar al Teatre Goya de Barcelona, inicia la gira a Tarragona amb la funció del dissabte 11 de gener a les 21 hores.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, us oferim als subscriptors del FET un regal de Reis en forma de dues entrades per al teatre. Si voleu gaudir de ‘La dona del 600’, heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 21 hores de dilluns 6 de gener. L’endemà de Reis farem públic el/la guanyador/a del sorteig. Amb aquest obsequi cultural us donem la benvinguda al 2020.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *