13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Un vermut a la presentació del FET 39

Una presentació del FET a l’hora del vermut. L’èxit de l’experiència de l’any passat ens motiva a repetir el format de l’acte de presentació del número 39 de la revista un dissabte al migdia. Avui us avancem que la trobada tindrà lloc dissabte 25 de gener a les 12h al Teatret del Serrallo i que anirà acompanyada d’una degustació de Vermuts Miró.

 

El primer FET de l’any 2020 dona un protagonisme especial a persones que fan tasques de voluntariat. Al llarg de 24 pàgines trobareu les experiències vitals de voluntaris que col·laboren amb entitats socials de Tarragona en els àmbits de la salut, la discapacitat o la pobresa. Són reportatges que han elaborat Esteve Giralt, Laia Poblado, Gemma Palau i Albert Ollés amb les fotografies de David Oliete i Aitor Pombo.

La revista es presentarà dissabte 25 de gener a les 12 del migdia al Teatret del Serrallo

L’acte del dia 25 està obert a tothom i és possible gràcies a la implicació del Port de Tarragona, propietari del Teatret del Serrallo. Hi participaran alguns dels voluntaris que estan implicats en associacions i col·lectius com Tarraco Salut, Fundació Onada, Fundació Bonanit, La Muntanyeta, Creu Roja, Càritas, Club social La Muralla, el menjador social de Bonavista i el Nàstic Genuine, entre d’altres.

 

La revista es distribuirà entre els subscriptors a partir de dimarts 21 de gener i es podrà adquirir al mateix acte del dissabte 25. Si us voleu sumar a la comunitat d’amics del FET, al Teatret del Serrallo també podreu complimentar-ne una subscripció anual per només 30€. Així donareu suport al periodisme pausat, de qualitat i cuinat a foc lent. Us hi esperem!!!

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here