20 C
Província de Tarragona
Dimarts, setembre 27, 2022

Us convidem a veure ‘Lehman Trilogy’

Imatge promocional de ‘Lehman Trilogy’.

Premi Ercilla de Teatre 2018 al millor espectacle teatral i Premi Max 2019 al millor espai escènic. Amb aquestes credencials arriba aquesta setmana a Tarragona ‘Lehman Trilogy’, de Stefano Massini, sota la direcció de Sergio Peris-Mencheta.

 

Més de cent vint personatges desfilen per l’escenari de la mà de sis músics actors en un viatge fascinant que descriu les diferents etapes de construcció i deriva del capitalisme modern. Hi ha humor mordaç, però també reflexió sobre el poder destructor dels diners.

La representació tindrà lloc divendres 24 de gener al Teatre Tarragona

L’obra narra la història de tres generacions de la família Lehman, des del seu ascens a partir del 1844 fins a la seva caiguda, l’any 2008 quan, precisament, el banc nord-americà Lehman Brothers desencadena la pitjor crisi financera mundial.

 

El somni americà, l’enriquiment ràpid, el benefici fàcil i la deshumanització de les institucions econòmiques i polítiques són elements que apareixen al llarg de l’espectacle. La funció tindrà lloc aquest divendres 24 de gener a les 21 hores al Teatre Tarragona.

L’obra narra la història de tres generacions que desemboca en la caiguda del banc Lehman Brothers

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’ajuntament, disposem d’una entrada doble per regalar als subscriptors del FET a TARRAGONA. Les persones interessades en el sorteig han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 hores d’aquest dimarts 21 de gener. L’endemà farem el públic el nom del guanyador/a.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here