12 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

Les imatges de la presentació vermut del ‘Fet’ 39

El Teatret del Serrallo, ple en la presentació del FET 39.

Un allau de generositat, compromís i valors socials. I de testimonis commovedors i emotius. I d’orgull tarragoní. Tot això s’ha concentrat aquest dissabte en la presentació d’un nou número del FET (el 39!!!) en un teatret del Serrallo ple del tot, tant que s’ha hagut d’habilitar la part superior de la sala per encabir-hi tots els assistents.

El Teatret del Serrallo s’omple d’emoció amb les experiències de voluntaris d’entitats socials

El públic ha constatat la importància de les persones que fan tasques de voluntariat a la ciutat i de les entitats socials que les acullen, protagonistes principals de la revista. Gent de Tarragona de tota la vida i nou vinguts, joves i grans, que aporten el seu temps -i molt més- a ajudar persones malaltes, soles, pobres, sense sostre, vulnerables o amb algun tipus de discapacitat.

Un llarg aplaudiment ha reconegut la tasca dels voluntaris protagonistes del FET.

 

 

S’hi han escoltat una quinzena de testimonis corprenedors que expliquen que el voluntariat és “una forma de vida”. A través de l’acte públic al Teatret i de la publicació d’un dossier de 25 pàgines, el FET vol reforçar el seu compromís amb la societat civil, amb les associacions i entitats que treballen en diferents àmbits socials, en definitiva: amb la Tarragona que més ens agrada i que fa augmentar la nostra autoestima.

El director del FET, Ricard Lahoz, ha conduït l’acte.

A aquest orgull tarragoní han contribuït altres protagonistes del FET 39: l’activisme cultural del fotògraf Pep Escoda; les paraules engrescadores de l’empresari, gelater i esportista Raffa Olivier; la passió d’Andreu Muñoz explicant el projecte de centre d’interpretació que aviat s’ubicarà al Museu Bíblic; o les ganes de la coral, l’orfeó i l’orquestra de la URV d’oferir a la ciutat i arreu un gran nivell musical.

Pep Escoda, Andreu Muñoz, Raffa Olivier, nedadors del Tarraco i l’aula de música de la URV han participat a l’acte

La trobada s’ha tancat amb un vermut a la terrassa del Teatret, gentilesa de Vermut Miró. I amb una notícia encara millor: hem sumat 8 nous subscriptors al FET, cosa que ens situa en una comunitat de 660 amics i amigues que valoren el periodisme rigorós i de qualitat, i comparteixen una mirada determinada de Tarragona. Gràcies a tots!

 

Si voleu afegir-vos la comunitat de subscriptors: cliqueu aquí.

Si voleu comprar l’últim número de la revista: Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo) i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8).

 

Aquí us deixem més fotografies de l’acte:

Pep Escoda, fill del Serrallo, el fotògraf més internacional de Tarragona.
Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic.
Toni Pérez Portabella i altres 3 membres de la secció d’aigües obertes del CN Tarraco.
Raffa Olivier, gelater, empresari i esportista.
Membres de la coral i l’orfeó de la URV.
Rosó Claravalls, voluntària a La Muntanyeta.
Mònica i Francesc, que acompanyen la Rosó, fan de voluntaris a Onada i Pàdel amb tu.
Jaime, de Veneçuela, porta només un any a Tarragona i fa de voluntari a Creu Roja.
Luis José i Margarita col·laboren amb Tarraco Salut.
La Sandra participa al Club Vaixell.
La Raquel, l’Encarna i el Juan José porten el menjador social de Bonavista.
Josep Maria, Teresa i Diego són a l’alberg de la Fundació Bonanit.
La trobada s’ha acabat amb un vermut a la terrassa del Teatret.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here