Advertisement Advertisement
Carregant ...

Noemí Llauradó, disposada a liderar un lobby “imprescindible”

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Entrevista a Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

L’explosió a l’empresa IQOXE va sepultar informativament l’entrevista d’aquell dia a la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, al programa ‘Tribuna Tarragona’ de Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA. Al cap de dues setmanes recuperem els continguts d’aquella entrevista perquè Llauradó ha reiterat davant de tots els mitjans de comunicació allò que ja avançava al programa radiofònic.

Abans de l’explosió, però ja amb el debat encès pel menysteniment als usaris del tren al Camp de Tarragona, Llauradó afirmava que la Diputació s’ofereix a liderar un “front comú” per arribar a un consens sobre les infraestructures que necessita el territori. Llauradó parla d'”aglutinar interessos per fer més força” i remarca: “Anem tant endarrerits que no hem de parlar si és possible o no reclamar determinada infraestructura; és necessària i urgent dur-la a terme”.

La presidenta de la Diputació crida a fer un “front comú” en temes clau com els ferroviaris

Aquest dilluns, i després de les crisis provocades per l’explosió petroquímica i el temporal de vent i pluja, la presidenta de l’ens provincial ha reiterat les idees expressades al ‘Tribuna Tarragona’: “Fer lobby és avui imprescindible. Ens hem de plantar“. I amb un discurs valent, Llauradó ha deixat anar que la Diputació “ha de fer política i no limitar-se a ser un centre administratiu i de serveis als municipis”. A falta d’una governança en un àmbit d’àrea metropolitana, la dirigent d’Esquerra posa la institució a disposició de tothom: “Cal sumar municipis, plataformes veïnals, cambres de comerç, patronals i sindicats”.

Ella sembla molt disposada a tirar del carro; ara falta per veure quina és la resposta de la resta d’agents, començant pels alcaldes dels principals municipis del Camp de Tarragona.

Aquí podeu recuperar el programa íntegre, amb l’entrevista i una tertúlia posterior amb els periodistes Esteve Giralt i Francesc Domènech:

Llauradó: “La Diputació pot unir i fer força en temes ferroviaris”


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *