Advertisement Advertisement
Carregant ...

Us convidem a veure ‘Maremar’ de Dagoll Dagom

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un moment de l’espectacle Maremar. Foto: Montse G-Lera.

La companyia Dagoll Dagom torna a Tarragona amb ‘Maremar’, un espectacle que fusiona Shakespeare amb Lluís Llach. Una proposta de paraula, dansa i cançó que dirigeix Joan Lluís Bozzo i amb un gran repartiment d’actors a l’escenari: Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats i Marc Vilajuana.

L’espectacle es representarà aquest dissabte 1 de febrer al Teatre Tarragona

L’obra la protagonitza una nena que es troba en un camp de refugiats. Mentre plora perquè ha perdut els seus pares, se li apareix una criatura fantàstica que li explica la història de Pèricles, que representa una gran metàfora d’una vida plena de pèrdues i naufragis. Els punts geogràfics on es desenvolupa la trama coincideixen amb indrets on avui dia es produeixen migracions massives.

‘Maremar’ es representarà aquest dissabte 1 de febrer a les 21 hores al Teatre Tarragona. Gràcies a l’àrea de Cultura de l’ajuntament, disposem d’una entrada doble per regalar entre els subscriptors del FET. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 hores d’aquest dimarts 28 de gener. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a de les dues entrades.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *