Advertisement
Carregant ...

Us convidem a veure ‘Señor Ruiseñor’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

El protagonista de l’espectacle és un jardiner de parcs i jardins que per culpa del reuma envien al Museu Rusiñol, on representarà l’artista durant les visites teatralitzades. Però al cap d’un temps, quan ell s’ha enamorat del pintor a través de la seva obra i pensament, la direcció decideix transformar el Museu Rusiñol en el Museu de la Identitat. A partir d’aquí es crea un conflicte entre els dos mons: el de Rusiñol i el dels que defensen la identitat.

L’espectacle dels Joglars es representa dissabte 29 al Teatre Tarragona

L’obra ‘El señor Ruiseñor’ és una reivindicació de l’art com a pàtria universal, a partir de la figura del pintor Santiago Rusiñol (1861-1931). Els Joglars utilitzen la trajectòria i la personalitat de l’artista per parlar del gust per la bellesa; l’amor per les arts, el coneixement i el lliure pensament; i el món intel·lectual i bohemi de la Barcelona del seu temps, culta, cívica i oberta al món. Tot plegat, amb ironia, crítica i sàtira mordaç.

L’espectacle, dirigit per Ramon Fontseré, arriba aquest dissabte 29 de febrer a les 21 hores al Teatre Tarragona. L’única oportunitat per gaudir-ne a les comarques tarragonines.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, disposem d’una entrada doble per sortejar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA. Si hi esteu interessats, envieu un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 h. d’aquest dimecres 26 de febrer. L’endemà farem públic del nom del guanyador/a.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *