26.6 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 30, 2022

El plaer d’escriure, al ‘Fet’ 40

Amb el mes de març arribarà el número 40 del FET a TARRAGONA. Estem enllestint la revista que presentarem en públic dimarts 10 de març a les 19:30 hores al vestíbul del Teatre Tarragona. Una nova cita amb la cultura i la societat civil tarragonina més activa i dinàmica i amb diversos convidats, protagonistes de la publicació.

 

El targetó de l’acte deixa entreveure un dels reportatges més agraïts fotogràficament de la revista que us detallarem ben aviat. Però avui ja us podem anunciar que el dossier del FET 40 es titula ‘El plaer d’escriure’ i que té com a principals protagonistes alguns escriptors i escriptores de la ciutat, professors de l’escola de lletres i joves aprenents de l’ofici.

Escriptors consagrats i alumnes de l’escola de lletres, protagonistes del dossier de la revista

Anna Plaza, Laia Poblado, Toni Cabanillas i qui signa aquest article hem preparat diferents reportatges que busquen remarcar els perfils de persones apassionades per l’escriptura i la literatura. Així, accedim a les aules de l’Escola de Lletres de Tarragona, compartim conversa reposada amb quatre autors tarragonins que publiquen amb regularitat, i expliquem les trajectòries i les inquietuds diverses d’altres escriptors residents a la ciutat.

 

Aquesta vocació literària serà una de les protagonistes de la presentació de la revista, el dia 10. L’acte és possible gràcies a la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’ajuntament de Tarragona, que ens permet usar de nou l’espai de benvinguda del teatre. Els altres continguts de la publicació els anirem anunciant els pròxims dies.

La presentació del ‘Fet’ 40 tindrà lloc dimarts 10 al vestíbul del Teatre Tarragona

La revista es distribuirà entre els 660 subscriptors a partir del mateix dimarts 10 de març i es podrà adquirir a l’acte de presentació. Si et vols sumar a la comunitat d’amics del FET, vine a coneixen’ns al vestíbul del Teatre Tarragona i complimenta la petició.

Aquí, d’altra banda, també pots formalitzar la subscripció anual per només 30€ i rebràs la revista còmodament a casa. El teu suport és imprescindible per elaborar un periodisme reposat, de qualitat i elaborat a foc lent. El FET 40 és a punt de sortir de la cuina.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here