Advertisement
Carregant ...

Us convidem a veure ‘La Rambla de les floristes’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una escena de ‘La Rambla dels floristes’. Foto: TNC.

Un clàssic del teatre català arriba al Teatre Tarragona. Una obra escrita fa vuit dècades per Josep Maria de Sagarra que és una oda a la Rambla de Barcelona, el passeig més emblemàtic de la capital catalana. La funció, dirigida per Jordi Prat i Coll, es representarà aquest dissabte 7 de març a les 21 hores.

L’obra es representa dissabte 7 de març al Teatre Tarragona

L’obra se situa a la Rambla de les Flors, on s’hi passegen les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. La parada de l’Antònia, que ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, és testimoni de les agitacions polítiques que es viuen poc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’ajuntament de Tarragona, disposem d’una entrada doble per sortejar entre els subscriptors del FET. Les persones interessades han d’escriure un correu electrònic a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 hores d’aquest dimecres 4 de març. L’endemà farem públic del nom del guanyador/a del sorteig.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *