12.3 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 25, 2024

Promoció especial del ‘Fet’ per a periodistes

 

El FET a TARRAGONA posa en marxa una promoció especial per als membres del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’oferta consisteix en una subscripció anual a la revista a un preu reduït de 25€ a tots els col·legiats i col·legiades.

Aquesta iniciativa arriba per celebrar el número 40 de la publicació i pocs dies abans de l’acte de presentació d’aquesta revista que tindrà lloc dimarts 10 de març a les 19:30h al vestíbul del Teatre Tarragona.

Coincidint amb el número 40 de la revista, oferim un preu reduït de subscripció

El FET, que compta actualment amb 660 subscriptors, és una iniciativa impulsada per periodistes del Camp de Tarragona que aposten pel context i la reflexió amb reportatges, entrevistes i articles en profunditat que expliquen històries interessants i poc conegudes.

La revista també és un agent cultural que organitza visites guiades i activitats diverses entre la seva comunitat de lectors. La més immediata tindrà lloc aquest diumenge 8 de març i consistirà en una visita a les restes arqueològiques del Museu Bíblic.

Més de 660 subscriptors avalen l’aposta pel periodisme tranquil i reflexiu del ‘Fet’

La publicació, dirigida pel periodista col·legiat Ricard Lahoz, va obtenir la primera Petxina Km. 0 en el marc de la Festa de les Petxines. Aquest guardó distingeix el producte periodístic de proximitat cuinat a foc lent, de manera professional i amb vocació de servei al territori.

Subscriu-te al FET clicant aquí

El preu és de 30€ tot l’any per al públic en general i de 25€ per als membres del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here