Advertisement Advertisement
24.3 C
Província de Tarragona
Diumenge, octubre 1, 2023

Celebrem el ‘Fet’ 40 amb un acte al Teatre Tarragona

Coberta del número 40 del ‘Fet a Tarragona’. Foto: David Oliete.

Sis anys i mig després d’encetar aquesta aventura periodística, celebrem la publicació del número 40 del FET a TARRAGONA. 40 revistes, 40 portades, 40 actes de presentació en públic en diferents espais de la ciutat. Aquesta vegada us convidem al vestíbul del Teatre Tarragona aquest dimarts 10 de març a les 19:30 hores.

Us convidem a la presentació de la revista aquest dimarts 10 de març a les 19,30h

La imatge de la portada 40, obra de David Oliete, correspon a un espai ara tancat i que va estar ple de vida durant molts anys a l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Un passadís que conserva arcades de l’edifici original del segle XVI és testimoni del llegat històric d’aquesta institució sanitària. Quin us en podria tenir en el futur?

La resposta a aquesta pregunta és un dels ingredients de l’ampli reportatge que publiquem al FET 40. Un dels continguts més atractius d’una publicació que dedica el seu dossier principal al plaer d’escriure. Alumnes i professors de l’Escola de Lletres de Tarragona i una desena d’escriptors i escriptores que publiquen amb regularitat en són els protagonistes.

Un reportatge en espais tancats de l’hospital de Santa Tecla és un dels ingredients de la revista

En números anteriors, el FET ja ha donat veu a autors joves i veterans en diferents articles. La voluntat d’aquest dossier és aplegar en una vintena de pàgines trajectòries i inquietuds literàries molt diverses. Toni Cabanillas, Anna Plaza, Laia Poblado i Albert Ollés són els periodistes que signen aquests articles.

 

Però al FET 40 trobareu altres continguts:

‘Protegir millor els veïns de la química’. Un ampli reportatge d’anàlisi d’Esteve Giralt després de l’explosió a IQOXE. Inclou un mapa detallat de totes les empreses instal·lades als polígons nord i sud.

‘L’art de fer-se preguntes’. Una conversa deliciosa conduïda per Sara Sans, resultat de reunir als dos investigadors de la URV amb més impacte mundial: Eudald Carbonell i Jordi Salas-Salvadó.

‘Patrimoni de l’aigua’. Recorregut per alguns dels punts més interessants de la mina de l’Arquebisbe de la mà de tècnics d’Ematsa. Ens fa de guia Jesús Jordi.

Entrevista a la periodista, Núria Solé, editora del Telenotícies comarques. Entre d’altres coses, afirma: “Tarragona rep el mateix tracte de TV3 que altres zones del país”.

 

Amb tot això i molt més celebrem les 40 revistes i la formació d’una comunitat de 660 subscriptors. Però en volem sumar més per consolidar el FET. T’hi apuntes? Són només 30€ l’any i, a més de la revista, gaudiràs d’un munt d’activitats culturals exclusives.

Fes-te del FET 

I t’esperem aquest dimarts a les 19,30h al vestíbul del Teatre Tarragona.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here