16 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 17, 2024

Visita guiada a l’exposició de dibuixos de Jujol

Dibuixos de Josep Maria Jujol fins ara mai vistos, com els del cambril de la Mare de Deu del Carme del convent dels Pares Carmelites a Tarragona. Aquest és un dels principals atractius de l’exposició ‘Jujol i el dibuix’ que està instal·lada a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona (carrer de Sant Llorenç)  fins a mitjans d’abril.

L’activitat, promoguda pel Col·legi d’Arquitectes, tindrà lloc dissabte 14 de març a les 11h

L’Arxiu Històric del Col·legi i l’Arxiu dels Pallaresos, institucions que conserven tota la documentació de l’arquitecte modernista, han sumat esforços per reunir una setantena de dibuixos de Jujol. Corresponen a projectes que l’artista tarragoní va desenvolupar a Barcelona i a les comarques del sud de Catalunya.

 

La mostra és una manera de donar a conèixer la tasca de Josep Maria Jujol, nascut a Tarragona el 1879 i autor d’obres tan importants com el Teatre Metropol, el santuari de Montferri, l’església del Sagrat Cor de Vistabella o la Casa Bofarull dels Pallaresos.

A la mostra hi ha dibuixos fins ara mai vistos de l’arquitecte modernista tarragoní

Gràcies a la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, organitzem una visita a l’exposició, exclusiva per als subscriptors del FET.  La visita, guiada pel comissari de la mostra Roger Subirà, tindrà lloc aquest proper dissabte 14 de març a les 11 del matí. Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

L’activitat cultural coincideix amb el 25è aniversari de la inauguració del Teatre Metropol, una de les obres emblemàtiques de l’artista tarragoní.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here