18.8 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Els aplaudiments més emotius de Sant Jordi

Aplaudiment emotiu, solidari i especial als professionals sanitaris al final de la diada de Sant Jordi. La Rambla Vella, davant l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla, ha estat l’escenari aquest dijous a les 20 hores d’una trobada amb forta càrrega emotiva: la dels membres de Protecció Civil, Bombers, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, EMT (transport públic) i FCC (neteja) amb un grup d’infermeres del centre sanitari. Una altra mostra d’agraïment per la incansable feina dels professionals de la sanitat en plena pandèmia del coronavirus.

ELS MOSSOS LLIUREN UN RAM DE ROSES A LES INFERMERES DE L’HOSPITAL SANTA TECLA

Meritxell Benaiges, infermera gestora d’Urgències de l’hospital de Santa Tecla, ha donat les gràcies al cos de Mossos d’Esquadra per l’obsequi d’un ram de roses. Un gest simbòlic al final d’una jornada, la de Sant Jordi, que s’ha viscut als hospitals amb la mateixa càrrega de feina i tensió emocional de les darreres setmanes. Molts professionals de l’hospital i veïns de l’entorn s’han sumat a l’emotiu aplaudiment des de les finestres i balcons de la Rambla Vella.

Aquí en teniu una selecció de les millors imatges:

 

 

 

 

Captured at Tarragona on 23 Apr, 2020 by David Oliete.
David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here