7.9 C
Província de Tarragona
Divendres, desembre 3, 2021

Al ‘Fet’ preparem la revista més complexa i difícil

Teletreball, tot preparant el número 41 de la revista ‘Fet a Tarragona’.

Després de publicar puntualment 40 números, al FET a TARRAGONA estem treballant en la revista més complexa i difícil d’elaborar de la nostra curta història. El llarg confinament ens obliga a buscar alternatives a la manera de fer el periodisme que ens agrada, basat en el contacte personal, la proximitat i la presència al carrer per trobar i explicar-vos històries interessants de la ciutat.

L’esclat de la pandèmia, just després de la presentació de l’últim número al vestíbul del Teatre Tarragona, ha fet saltar pels aires les previsions pel que fa als propers continguts. I l’obligació de quedar-se a casa ha modificat la preparació d’una revista, la número 41, que serà un monogràfic sobre l’impacte del coronavirus a Tarragona amb el testimoni de gairebé una cinquantena de persones de diferents àmbits professionals.

El número 41 del ‘Fet’ serà un monogràfic sobre l’impacte de la pandèmia a Tarragona

Treballem amb l’objectiu de distribuir la revista entre els subscriptors la setmana del 18 de maig i amb l’esperança que llavors hagin pogut obrir les llibreries com a punts de venda. Un equip format per David Oliete, Esteve Giralt, Laia Poblado, Toni Cabanillas, Jesús Jordi, Sara Sans i Arnau Martínez, i coordinat per Albert Ollés i qui signa aquest article, està involucrat al màxim per poder oferir un producte de qualitat en un context de tantes dificultats.

En un context de crisi, els subscriptors de la revista en continuen sent la peça clau

La crisi del coronavirus suposa una prova de foc pels mitjans de comunicació i al FET en som conscients. Per això, volem que els subscriptors i subscriptores (un total de 660 a dia d’avui) continuïn sent un pilar fonamental per tirar endavant aquesta iniciativa que va néixer el 2013 en plena crisi econòmica i del sector. Per enfortir-la,  volem sumar nous amics i amigues a la causa del periodisme local, honest, rigorós i cuinat a foc lent. Te’n proposem dues opcions:

Si només llegeixes els continguts digitals,  SUBSCRIU-TE al FET i ajuda’ns a consolidar el projecte de la revista, que ofereix reportatges, entrevistes i articles en profunditat amb una alta qualitat.

Si ja n’ets subscriptor/a, regala el FET a familiars, amics i coneguts que estaiguin interessats en els nostres continguts: envia un correu a subscripcions@fetatarragona.cat indicant el nom i l’adreça del nou subscriptor/a.

Els continguts digitals de les últimes setmanes, distribuïts gratuïtament, són molt ben valorats

Bona prova del nostre compromís és que durant aquestes setmanes de confinament no hem baixat el ritme i hem mantingut el contacte regular amb els subscriptors del FET, i amb els lectors en general, aportant GRATUÏTAMENT continguts singulars i diferenciats vinculats a la pandèmia i les seves conseqüències sanitàries, econòmiques, socials i culturals.

Uns continguts d’anàlisi i context en format digital que, en alguns casos, han elaborat col·laboradors habituals o esporàdics del FET i que han tingut un gran seguiment i una molt bona valoració per part de l’audiència. Seguirem en aquesta línia mentre preparem la revista número 41, la més difícil però també la més especial. Un repte que entomem amb moltes ganes de fer-ho bé.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here