25.1 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 9, 2024

‘Fet’ 42: més a prop de casa que mai

Coberta del número 42 de la revista FET a TARRAGONA. Foto: David Oliete.

En un context tan excepcional i desconegut com l’actual, després de l’aparició del coronavirus a les nostres vides, un producte periodístic de proximitat com el FET aposta decididament pel que tenim al costat de casa. La pandèmia global ha obert un nou temps en què pren gran protagonisme el concepte de proximitat. Perquè estar PROP DE CASA, com diu el titular de la portada, es vincula a seguretat, tranquil·litat, responsabilitat i sostenibilitat, valors en auge en un moment de vulnerabilitats i incerteses.

La revista aposta pel Mercat, el comerç local, els productes, el turisme i la cultura de km zero

A partir d’aquesta premissa hem elaborat el número 42 de la revista FET a TARRAGONA, remarcant els canvis d’hàbits assumits per bona part de la ciutadania i plantejant si aquests canvis seran passatgers o han vingut per quedar-se. Així que el quilòmetre zero de Tarragona en el sentit més ampli de l’expressió (producció, comerç, turisme, cultura, economia…) pren tot el protagonisme de la revista.

El ‘Fet’, que es distribuirà a partir d’aquest dimarts 7 de juliol, renova la campanya per a nous subscriptors

El FET 42 es començarà a distribuir entre els subscriptors a partir d’aquest dimarts 7 de juliol i el mateix dia arribarà als punts de venda: Llibreria Adserà, Llibreria La Capona i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8). 

Aquests en són alguns dels principals continguts:

Mercat Central, temple del quilòmetre zero.

Comerç de proximitat: una oportunitat per fidelitzar clients

Productors locals: de la terra compromesa a la cistella desconfinada

Resistència cultural: quatre creadors tarragonins, després de la pandèmia.

– El moment de redescobrir el territori: destinacions properes per aquest estiu

– Entrevista a Francesc Roig, president de Càritas Catalunya: “Costarà molt sortir de l’emergència social”.

– Un oasi a la pandèmia: la residència Llevant, sense casos de coronavirus

Estem a punt de celebrar el setè aniversari amb una comunitat que s’apropa a les 700 persones

Coincidint amb la sortida al carrer de la revista, renovem la campanya per sumar nous subscriptors a la nostra comunitat que ja formen 675 amics i amigues. L’objectiu n’és consolidar el nostre periodisme cuinat a foc lent, amb una clara vocació per la fotografia, el disseny i la qualitat de les històries.

Com ens pots ajudar?

1.- Si només llegeixes els articles en format digital com aquest, que distribuïm gratuïtament a la xarxa, et pots fer SUBSCRIPTOR DE LA REVISTA per només 30€ l’any. Només cal que cliquis aquí i de seguida te la portarem a casa: https://www.fetatarragona.cat/subscripcions/

 

2.- Si ja ets un dels subscriptors/res del FET, pots REGALAR UNA SUBSCRIPCIÓ a un familar o un amic / amiga perquè pugui gaudir dels continguts de la revista. Només cal que ens facilitis les dades de la persona que rebrà el regal enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Quin regal us oferim?

En els dos casos, els nous subscriptors rebran d’obsequi dos exemplars de números recents del FET i amb temàtica molt vinculada a l’actualitat de la crisi sanitària.

El número 40 que inclou el reportatge ‘L’hospital ocult’

El número 41, un monogràfic sobre l’impacte del coronavirus: ‘Un nou temps’

 

Ajuda’ns a consolidar el FET, una mitjà de comunicació que va molt més enllà de la publicació de la revista i dels articles en digital. Som un agent cultural que torna a organitzar activitats per als subscriptors, com la convocada per aquest dimecres 1 de juliol a la Necròpolis paleocristiana.

T’hi apuntes? 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here