Advertisement Advertisement Advertisement
11.4 C
Província de Tarragona
Divendres, març 24, 2023

Altafulla manté les cites culturals de l’estiu

Una imatge del festival Altacústic de 2019. Foto: cedida.

Aquest any no hi haurà persones assegudes a terra o dempeus, com es pot veure a la foto de l’any passat que obre aquest article, però l’Altacústic 2020 arriba fidel a la seva filosofia de sempre. En un estiu marcat per les restriccions de les mesures sanitàries, Altafulla acull del 16 al 19 de juliol un dels pocs festivals que es duran a terme al Camp de Tarragona.

L’Altacústic 2020 arriba amb vuit concerts i totes les entrades venudes

Amb tot venut i amb un espai, el de plaça de l’Església acotat a 165 cadires, l’Altacústic demostra la sensibilitat de l’ajuntament d’Altafulla per mantenir les cites culturals. “Com a administració pública havíem de tirar del carro després del confinament”, explica la regidora Gemma Maymó. Per això, preserven l’Altacústic i el FIM (Festival Internacional de Música) que arribarà a l’agost. No han cancel·lat res i fins i tot, per primera vegada, han difós l’òpera del programa ‘Liceu a la fresca’.

L’Altacústic, que dirigeix artísticament Kike Colmenar, oferirà un total de vuit concerts concentrats en quatres dies,  amb doble actuació per jornada. Hi actuaran Roger Benet (Dijous 16, 19:30h), Judit Neddermann (Dijous 16, 21:00h), Anna Andreu (Divendres 17, 20:00h), Mazoni (Divendres 17, 22:00h), Ferran Palau (Dissabte 18, 20:00h), El Petit de Cal Eril (Dissabte 18, 22:00h), Magalí Sare (Diumenge 19, 19:30h) i Joina (Diumenge 19, 21:00h).

El consistori ha volgut “preservar” l’Altacústic i el Festival Internacional de Música

Aposta per nous talents i pel concepte Slow Festival, una marca que ja ha deixat petjada a Altafulla fa temps. Mantenint l’Altacústic i el FIM, el municipi del Tarragonès també ha aconseguit arrossegar entitats que fan propostes culturals aquest estiu: és el cas del cineclub Link i l’Altafujazz.

Pel que fa al FIM, que presentarà el cartell d’aquí uns dies, Maymó creu que pot despertar fins i tot més interès que en altres ocasions, perquè hi ha certamens habituals del calendari d’estiu que s’han suspès, entre els quals cal destacar el Festival Internacional de Música de Tarragona que prepara des de fa 19 edicions l’Escola i el Conservatori de la Diputació.Aquest certamen s’hauria hagut de celebrar aquesta setmana.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here