Advertisement Advertisement Advertisement
11.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, març 22, 2023

Fes-te del ‘Fet’. I celebrem junts el setè aniversari

Els tres últims números del FET, de regal per als nous subscriptors. Foto: Ricard Lahoz.

Aquest estiu al FET a TARRAGONA renovem la campanya per sumar nous subscriptors i subscriptores a la nostra comunitat. Ara que ja és al carrer el número 42 de la revista i que en tenim marcat al calendari de setembre la celebració del setè aniversari, et demanem suport per consolidar el nostre periodisme de qualitat cuinat a foc lent.

El FET 42 és una revista que aposta decididament per la PROXIMITAT en tots els sentits: productes de proximitat, comerç de proximitat, turisme de proximitat, cultura de proximitat, economia de proximitat… És el quilòmetre zero de Tarragona que fan possible moltes persones: botiguers, paradistes del Mercat, pagesos, creadors culturals, tècnics de turisme… Tots són protagonistes de la publicació.

Subscriu-te a la revista: periodisme de qualitat que aposta per la producció i el comerç de proximitat

Els continguts de la revista, elaborats per un grup de periodistes de referència, són possibles gràcies al suport dels nostres gairebé 680 subscriptors, que poden gaudir d’activitats culturals exclusives. Et convidem a afegir-te a aquesta comunitat de lectors i a bufar amb nosaltres les 7 espelmes de la nostra trajectòria.

Foto: David Oliete

Com ens pots ajudar?

1.- Si només llegeixes els articles en format digital com aquest, que distribuïm gratuïtament a la xarxa, et pots fer SUBSCRIPTOR DE LA REVISTA per només 30€ l’any. Només cal que cliquis aquí i de seguida te la portarem a casa: https://www.fetatarragona.cat/subscripcions/

 

2.- Si ja ets un dels subscriptors/res del FET, pots REGALAR UNA SUBSCRIPCIÓ a un familar o un amic / amiga perquè pugui gaudir dels continguts de la revista. Només cal que ens facilitis les dades de la persona que rebrà el regal enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Obsequi als nous subscriptors: els dos números publicats aquesta primavera

Quin regal us oferim?

En els dos casos, els nous subscriptors rebran d’obsequi dos exemplars de números recents del FET:

El número 40 amb el reportatge ‘L’hospital ocult’ i el dossier ‘El plaer d’escriure’.

El número 41, un monogràfic de gent implicada en combatre el coronavirus: ‘Un nou temps’.

Ajuda’ns a consolidar el FET, una mitjà de comunicació que va néixer el 2013 i que va molt més enllà de la publicació de la revista i dels articles en digital.  Aquí també volem invitar a la reflexió, promoure els grans temes de debat de la ciutat i el territori i, molt especialment, fer augmentar l’autoestima dels tarragnonis.

T’hi apuntes? 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here