26.2 C
Província de Tarragona
Dijous, maig 30, 2024

La Banda reobre el Camp de Mart per a la música

Concert de la BUMT l’any passat al Camp de Mart, on també hi va participar la Banda de La Selva del Camp. Foto: cedida.

La Banda Unió Musical de Tarragona torna als escenaris després del confinament. Aquest dissabte 1 d’agost a les 20 hores farà el primer concert de l’any 2020 a l’Auditori del Camp de Mart, un cop superada en part la crisi de la pandèmia, i després d’una actuació al Castell del Catllar.

L’entitat ha preparat un espectacle titulat ‘Viatge per les emocions’, vinculat a la situació actual provocada per la pandèmia de la Covid-19. La banda, dirigida des d’inicis d’any per Jordi Masip, oferirà un repertori per viatjar arreu del món de la mà de la música, però també de la literatura i dels sentiments que provoca aquesta situació excepcional.

Regalem una entrada doble als subscriptors del ‘Fet’ pel concert de dissabte 1 d’agost

Al llarg del concert es podrà gaudir de música de molts llocs i, conseqüentment, d’estils diferents procedents de Catalunya, la Gran Bretanya, el Japó, l’Orient Mitjà, l’Àfrica i Llatinoamèrica. Aquí en teniu el programa de mà.  “Que la música en ajudi a treure un somriure en aquesta situació”, afirmen des de la BUMT. Les entrades per al concert de dissabte es poden adquirir a la pàgina web de Tarraco Ticket al preu de 3 euros.

Gràcies a la BUMT, disposem d’una entrada doble per regalar als subscriptors del FET a TARRAGONA. Si voleu participar en el sorteig, heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 hores d’aquest dijous 30 de juliol.

El concert de la BUMT de dissabte al vespre és el primer espectacle musical o teatral que es programa aquest estiu a l’auditori del Camp de Mart, que es perfila com a escenari central de moltes activitats en les properes setmanes i fins a Santa Tecla.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here