25.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 18, 2024

Pere Joan Salas vol obrir més el Rotary a Tarragona

Pere Joan Salas, president del Rotary Club Tarragona, al costat de la Confraria del Serrallo. Foto: Ricard Lahoz.

El pintor Pere Joan Salas és el nou president del Rotary Club Tarragona, una funció que exercirà durant un any, com els seus predecessors. “Il·lusionat amb el repte -diu-, l’objectiu és enllestir alguns dels projectes encetats els darrers anys i obrir encara més l’associació a la societat civil tarragonina”.

Encara sota els efectes de la crisi sanitària, Salas voldria recuperar en els propers mesos les trobades presencials dels socis amb conferenciants de prestigi. L’Hotel Imperial Tarraco, que acaba de reobrir portes després de 3 anys d’obres, tornarà ser l’escenari d’aquestes reunions rotàries.

L’entitat celebrarà aviat els 40 anys i vol recuperar les trobades amb conferenciants de prestigi

“Tenir més pes específic al districte del Rotary, on hi ha 8o clubs, i tenir més presència a Tarragona” són algunes de les fites del nou president. Volen participar en projectes globals, com el de l’eradicació de la pòlio, i en iniciatives locals, com el d’ajudar al Banc d’aliments o als pares rogacionistes del Loreto.

Salas explica al FET a TARRAGONA que volen fugir de la imatge de club tancat i elitista: “Volem ser una entitat moderna i dinàmica”. Hi han incorporat dones progressivament i ara preparen actes per celebrar els 40 anys del club a la ciutat. “Oferim temps a la societat”, indica Salas, que recorda el lema d’aquest 2020 –‘Rotary obre oportunitats’-, i el logo consistent en tres portes obertes. Tota una declaració d’intensions que es correspon al que vol fer el president del club a Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here