21.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 12, 2024

Les 20 imatges del Sant Magí casteller 2020

Un acte senzill, però carregat de simbolisme. Cuinat a l’Antic Ajuntament i desenvolupat a la plaça de les Cols, amb les quatre colles castelleres de Tarragona i desenes de globus com a protagonistes.

Toc d’entrada a plaça amb quatre grallers (un de cada agrupació) en una imatge inèdita fins ara. I l’entrada a plaça de les quatre colles amb els respectius presidents i caps de colla i dos membres de la canalla. Com marca la tradició, Xiquets de Tarragona i Xiquets del Serrallo hi arribaven per Merceria i Jove de Tarragona i Castellers de Sant Pere i Sant Pau hi entraven pel carrer Major.

I després, una altra imatge per a la història: el Toc de castell interpretat pel grup format pels grallers de les quatre camises que ha donat peu a l’enlairament de desenes de globus amb els colors de les colles: blanc i vermell, lila, blau marí i verd.

Han estat poc més de 10 minuts, però intesos i carregats d’emocions. Aquí en teniu una extensa galeria d’imatges. Felicitats a les quatre colles per la implicació en l’acte.

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here