14.9 C
Província de Tarragona
Dijous, novembre 30, 2023

Dimarts 25: subscriu-te al ‘FET’ i et convidem a tot el ‘FITT’

Arriba la setena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona, el FITT 2020,  del 2 al 5 de setembre, i de manera paral·lela el FET a TARRAGONA és a punt de celebrar el setè aniversari.

Així que hem decidit sumar aquestes dues celebracions amb una promoció especial i doble, gràcies a la generositat de la Sala Trono, organitzadors del festival de noves dramatúrgies.

L’impacte de la pandèmia no ha aconseguit suspendre el FITT, només ajornar-lo i adaptat a totes les mesures de prevenció: aforament limitat i espectacles individualitzats són dues claus que faran d’aquesta edició un certamen especial i diferent.

Tenim de regal dos abonaments PREFITT que farem efectius DIMARTS 25 D’AGOST.

Cada abonament inclou la possibilitat de veure tots els espectacles del festival, l’espectacle ‘FITT at home’, els quatre sopars al jardí del Metropol i dos Workshops. A la pàgina web en teniu tots els detalls.

Presentació del FITT 2020 a l’Antiga Audiència. Foto: Tarragona Cultura.

Com regalarem aquests abonaments?

– Un abonament serà per la primera persona que es faci subscriptor/a del FET aquest dimarts 25 a partir de les nou del matí. Per complimentar la subscripció s’ha de clicar aquí.

– El segon abonament el sortejarem entre els subscriptors actuals de la revista. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat   al llarg d’aquest dimarts 25, de les vuit del matí a les vuit del vespre. El guanyador/a del sorteig el donarem a conèixer l’endemà.

D’aquesta manera volem impulsar l’activitat cultural de primer nivell i el periodisme de qualitat que es cuinen a Tarragona. Set edicions del FITT i set anys del FET.

 

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here