13.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 4, 2024

Et convidem al cara a cara musical de les Festes

Assaig cara a cara de la BUMT i la xaranga Tocabemolls. Foto: cedida.

Aquest diumenge 20 de setembre, la Banda Unió Musical de Tarragona oferirà al teatre auditori del Camp de Mart el tradicional concert de Santa Tecla. Aquesta vegada, però, ho farà conjuntament amb la Xaranga Tocabemolls, en un cara a cara singular i especial que té com a objectiu trencar els estereotips que sovint van lligats a cada agrupació.

Sortegem dues entrades dobles per als dos concerts de la Banda Unió Musical i la xaranga Tocabemolls

La idea va sorgir del director de la Banda, Jordi Masip, amb la voluntat d’oferir noves propostes al públic, i la xaranga de seguida la va acceptar. El concert espectacle, amb música i dosis de teatre, l’han estat preparant conjuntament les dues formacions. Masip i Àlex Hernàndez, showman de la xaranga, han treballat especialment el guió de l’actuació.

Les dues formacions actuaran a l’auditori del Camp de Mart diumenge a les 19,30 i a les 22,30h

El repertori és molt variat: des de clàssics com Mi Gran Noche o La Vida es un Carnaval, fins a versions d’Avicii o les Spice Girls, passant per peces més simfòniques de la mà de la Banda Unió Musical.  L’espectacle es podrà veure a les 19,30h i a les 22,30h. Les entrades pel primer passi ja estan exhaurides. Pel segon passi es poden comprar a la pàgina web TarracoTicket al preu de 3 euros.

Les dues formacions s’han trobat aquests dies al Parc de la Ciutat. Foto: cedida

Gràcies a la Banda Unió Musical, podem sortejar dues entrades dobles entre els subscriptors del FET a TARRAGONA. Una per a l’actuació de la tarda i una altra per a l’actuació de la nit. Si hi esteu interessats, heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dijous.

L’acte s’inclou dins el programa de les festes de Santa Tecla d’aquest any, i garantirà totes les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here