26.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 6, 2024

Mirades al Seguici

 

Visitar la Casa de la Festa uns dies abans de Santa Tecla, sabent que enguany els elements del Seguici se l’hauran de mirar des de lluny, resulta una sensació estranya. En qualsevol cas, tenia clar que amb la portada del FET volíem representar l’excepcionalitat de la festa major de 2020.

La gran i feixuga porta metàl·lica que descobreix la sala principal, on dormen les bèsties i els nanos a la Casa de la Festa, podia ajudar-nos a transmetre aquest sentiment de nostàlgia i enyorança que, de ben segur, sentirem molts de nosaltres aquests dies.

Visitar la Casa de la Festa per obtenir la imatge de portada del ‘Fet’ 43

Els nanos, estratègicament alineats i expressant emocions diverses, van ser finalment els escollits per retratar des de la penombra la portada del número 43 del FET, amb el titular ‘Una festa per recordar’. Perquè segur que tos guardarem a la memòria la Santa Tecla del 2020.

La recerca de la foto de portada ens ha portat a disposar d’un material que, en moltes ocasions, busca el detall de les peces exposades. Imatges en format vertical que han estat candidates i que us mostrem amb l’objectiu de convidar-vos a visitar, aquest any més que mai, els elements del Seguici de Tarragona, un dels millors del país.

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here