11.9 C
Província de Tarragona
Dijous, febrer 22, 2024

Oasis culturals, un avançament del ‘Fet’ 44

Una de les peces que s’exposen al Museu del Port de Tarragona. Foto: David Oliete.

Amb els teatres, cinemes i auditoris tancats, aquests dies ens queden com a oasis culturals els museus i les sales d’exposicions amb aforaments limitats al 33%. I, precisament, alguns d’aquests equipaments culturals de la ciutat són els protagonistes del dossier del número 44 de la revista FET a TARRAGONA que sortirà al carrer d’aquí pocs dies.

Ens referim al Museu del Port de Tarragona i als espais expositius als tinglados i refugis del Moll de Costa. Equipaments culturals oberts en un context de confinaments perimetrals de cada municipi durant els caps de setmana i del confinament nacional durant almenys quinze dies. Una magnífica oportunitat, doncs, per redescobrir-los.

El museu del Port i les exposicions als tinglados i refugis continuen obertes al públic

El museu del Port presenta una exposició temporal al Tinglado 2 mentre es fan les obres de la nova instal·lació al refugi que l’ha acollit durant els seus primers 20 anys de trajectòria. Al FET 44 trobareu un ampli reportatge del seu patrimoni i entrevistes a algunes de les persones que han donat al museu objectes i peces molt valuoses.

El Tinglado 1 manté l’exposició fotogràfica ‘Tarragona confinada’ que arriba a l’última setmana d’obertura al públic (fins diumenge 8). Just al davant, al Refugi 1 es pot veure la mostra col·lectiva de diversos autors organitzada pel Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona. Al FET 44 us explicarem com s’organitza l’equip de muntatge de les exposicions i com es treballa en els preparatius d’aquestes activitats.

La revista prepara un dossier sobre la vessant cultural i patrimonal del Port de Tarragona

La revista aprofita la coincidència de diversos aniversaris per remarcar l’aposta cultural i de preservació del patrimoni marítim que ha impulsat l’Autoritat Portuària de Tarragona des de fa anys. Tots els continguts els tindreu a l’abast al FET 44, que es començarà a distribuir entre els subscriptors i les llibreries de la ciutat a partir del dimarts 10 de novembre.

El Tinglado 2 acull una exposició temporal amb les peces més singular del museu del Port. Foto: David Oliete.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here