15.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, maig 22, 2024

Ricomà defensa la gestió cultural en la segona onada

L’alcalde Pau Ricomà en l’entrevista telemàtica d’aquest dilluns amb Ricard Lahoz. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

“Ajornar un acte cultural no és cap drama. El drama és col·lapsar el sistema sanitari i que es mori la gent per covid”. L’alcalde Pau Ricomà ha defensat aquest dilluns la gestió realitzada en l’àmbit cultural des del 13 d’octubre, quan l’Ajuntament va tancar els equipaments de la ciutat. Ho ha fet en una entrevista al programa ‘Tarragona 100×100’ de Ràdio Ciutat de Tarragona.

“Ajornar un acte cultural no és cap drama. El drama és col·lapsar el sistema sanitari”

“Hem demostrat com ningú que volíem incrementar l’activitat cultural després del confinament i així ho vam fer a l’agost i setembre”, argumenta Ricomà, “però la segona onada de contagis està molt disparada i ens acostem a una situació dramàtica, de col·lapse”.

Els espectacles continuen en programació a partir del 15 de novembre i amb les entrades a la venda. Però la incertesa és total. Podran reobrir llavors els teatres? “Ja veurem, però crec que la pandèmia va per llarg i que durant mesos haurem d’anar fent passos enrere i endavant”, respon l’alcalde.

L’alcalde recorda l’increment d’activitat cultural de l’estiu: “No tenim vocació d’aturar res”

“Entenc el patiment dels que s’hi guanyen la vida. No tenim vocació d’aturar res, però el moment és molt dur”, insisteix davant d’un col·lectiu que dissabte va sortir al carrer per defensar la cultura segura.

L’alcalde sí ha anunciat una novetat per a protegir el col·lectiu de les persones sense sostre: s’està habilitant el palau firal amb dutxes per poder acollir durant les nits (quan hi ha activat el toc de queda) als homes i dones que dormen al carrer.

Anuncia que el palau firal acollirà les persones sense sostre: només cal habilitar-hi dutxes

Aquí teniu l’entrevista íntegra al ‘Tarragona 100×100’ de Ràdio Ciutat:

https://rctgn.cat/ricoma-habilitarem-el-palau-firal-pels-sensesostre/

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here