8.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 28, 2024

Teatre Màgic, un altre festival que es reinventa

Imanol Ituiño farà un espectacle en línia el 27 de novembre. Foto: Festival Teatre Màgic.

El premi nacional de màgia Imanol Ituiño oferirà en primícia un espectacle màgic virtual on interactuarà amb tots els espectadors des de les seves cases. Serà la cloenda del Festival Teatre Màgic de Tarragona, que aquest any es reinventa per continuar oferint la millor màgia amb una programació d’activitats en línia.

El premi nacional Imanol Ituiño oferirà un espectacle a través de Facebook i Youtube

Ituiño presentarà un espectacle de màgia especialment creat per al festival Teatre Màgic i que es podrà veure el divendres 27 de novembre a les 21 h, en directe des del Facebook i el canal de YouTube de Tarragona Jove. El certamen, dirigit pel Mag Gerard, no ha volgut anul·lar la programació per culpa de la pandèmia i oferirà diverses alternatives.

Com cada novembre, doncs, des de fa catorze anys, la màgia torna a Tarragona i ho fa adaptant-se a la situació sanitària actual. “Després de molts mesos treballant, com cada any, per oferir una dotzena d’activitats amb mags internacionals de renom que presentem a la ciutat, hem hagut de refer el programa perquè el públic pugui gaudir igualment de la màgia des de casa”, explica el Mag Gerard.

El mag Gerard, promotor del certamen, ha refet el programa per oferir activitats en línia

No es podran dur a terme els espectacles previstos als espais escènics de la Sala Trono i Teatre El Magatzem, però es mantenen altres activitats, en línia. El mag Daniel Arbonés, a través de les xarxes socials de la Biblioteca Pública de Tarragona i de la llibreria Adserà, presentarà l’activitat ‘Objectiu Màgic’, edició “especial llibres màgics”, el 10 de novembre, a les 18 h.

Altres activitats previstes són una xerrada sobre com fusionar màgia i teatre —amb la col·laboració de l’actor Enric Garriga— i una masterclass sobre com fer màgia de forma impactant i fàcil a les xarxes socials. A la web oficial www.teatremagic.es i al blog  s’anirà actualitzant la informació durant els pròxims dies.

 

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here