Carregant ...

Una crida als subscriptors del ‘FET’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Crida als subscriptors del FET per buscar terrats i terrasses de Tarragona. Foto: David Oliete.

El FET demana col·laboració als seus subscriptors i subscriptores per preparar un reportatge a inicis de l’any que ve. A la revista busquem terrats comunitaris i terrasses particulars dels nostres amics lectors que ens permetin captar imatges insòlites de la ciutat. Volem ensenyar Tarragona des d’una certa alçada i remarcar la importància dels espais exteriors i ventilats en temps de pandèmia.

us demanem col·laborar per a un reportatge a terrats i terrasses

La crida va adreçada a tothom, però especialment als subscriptors de la revista. Si voleu ajudar-nos i col·laborar en l’elaboració d’aquest reportatge fotogràfic de David Oliete, us demanem que ens envieu un correu electrònic a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

i ens expliqueu la ubicació del terrat o terrassa i la vostra predisposició a participar activament en aquest reportatge per a la revista.

Amb aquesta iniciativa fem un pas per crear el FÒRUM del FET, un punt de trobada virtual entre els lectors i els periodistes. L’objectiu és fomentar un paper actiu dels subscriptors a l’hora de pensar i preparar continguts nous, d’interès i de qualitat.

Així neix el ‘Fòrum del Fet’ per fomentar un paper actiu dels lectors

El FÒRUM del FET és una altra eina perquè la comunitat de lectors s’identifiqui amb el mitjà. Aquest ha estat un objectiu des de principi, i per aquest motiu hem organitzat activitats culturals exclusives i actes públics de presentació de les revistes, ara aturades temporalment per la pandèmia.

La comunitat del FET la formem 680 persones. T’hi vols afegir? Doncs clica aquí sota i fes-te un regal per tot un any:

EM SUMO AL ‘FET’


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *