15.6 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 26, 2024

Un regal del ‘FET’ per estrenar el 2021

Coberta del llibre dedicat a la trajectòria professional de Josep Ferrer, Fer-vi.

Som a punt de tancar un any que no oblidarem mai. L’any de la pandèmia, del confinament total, de les desescalades i els nous tancaments, de la incertesa permanent i de la crisi econòmica més greu que recordem.

Sortegem entre els subscriptors el llibre de fotos Fer-vi: 50 anys de la vida de Tarragona

Malgrat totes les adversitats, des del FET hem pogut mantenir el ritme gairebé habitual: publicant sis números de la revista i uns 450 articles en format digital. Resposta de periodisme pausat i reflexiu a tanta immediatesa, titular cridaner i sobre informació.

La publicació recull quasi 900 fotografies de Tarragona entre 1965 i 2015.

La comunitat del FET ja la formeu 680 persones, que sou fonamentals per tirar endavant aquesta aventura periodística nascuda fa set anys, basada en l’honestedat, el rigor, la qualitat, el disseny i la cura pels detalls.

Amb el llibre regalem el calendari 2021 de Gràfiques Gibert, amb una imatge de Santa Tecla de fa un segle

Vosaltres sou els nostres principals avaladors: per això, en aquest canvi d’any us ho volem agrair i us convidem a participar en el sorteig d’un gran llibre de regal per aquestes festes: ‘FOTOS FER-VI. Tarragona 1965-2015’, de Ramon Giner i Rafael Vidal, dos subscriptors de la revista.

Amb el llibre us obsequiarem amb el calendari 2021 de Gràfiques Gibert que ve il·lustrat amb una imatge de les festes de Santa Tecla de fa un segle, de l’arxiu de Jaume Benages.

Si hi esteu interessats, heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 21 hores de diumenge 3 de gener. L’endemà publicarem el nom del guanyador/a. I dimarts 5 de gener, vigília de Reis, farem el lliurament del llibre gràcies a la col·laboració dels editors: Insitu Comunicació.

El guanyador/a tindrà un segon obsequi per a un amic o familiar

El subscriptor o subscriptora del FET que rebi de regal el llibre de FER-VI tindrà un segon obsequi per a un amic o familiar: una subscripció a tres números de la revista.

I si estàs llegint l’article i no et subscriptor del FET, et convidem a regalar o fer-te un regal de bon periodisme i cultura per tot el 2021 i per només 30€. Com? Molt fàcil, clica aquí sota:

M’HI SUMO

Que tinguem tots plegats un bon 2021!

Imatge del calendari 2021 de Gràfiques Gibert: nanos i gegants i el Magí de les Timbales a la baixada del Patriarca. Forma part d el’arxiu de Jaume Benages.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here