14.3 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

El ‘Fet’, un regal que dura tot l’any

 

Coberta del número 45 de la revista FET a TARRAGONA. Foto: David Oliete.

Hem estrenat l’any que ens ha de portar a celebrar un aniversari molt especial: la publicació del número 50 de la revista. N’estem molt satisfets, de la feina realitzada i del suport dels subscriptors i dels anunciants.

Però per elaborar els grans reportatges de Tarragona que publiquem en format paper i els articles amb continguts propis i diferenciats del digital, necessitem el suport de més lectors: amigues i amics que se sumin als 680 subscriptors que ja formen avui la comunitat del FET.

Ara que acaba de sortir al carrer el número 45 de la revista, et convidem a complimentar la subscripció per a tot el 2021 per només 30 euros abans de DIUMENGE 7 DE FEBRER. 

Et farem arribar a casa l’última revista –‘El primer institut’– i de regal l’anterior número publicat amb el títol de portada ‘Un mar de cultura’.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’ 

 

 

Si ja ets subscriptor/a del FET, regala una subscripció a un amic o familiar. Un obsequi que dura tot l’any. Envia un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

amb el nom i l’adreça de la persona a qui regales la subscripció i de seguida li farem arribar els dos últims números de la revista.

Els últims 6 números del FET a TARRAGONA.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here