22 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Es reactiven els teatres municipals de Tarragona

El baríton Àngel Òdena. Foto: Pep Escoda.

Àngel Òdena, Anna d’Ivori, Marc Chornet i Joan Negrié. Música i teatre amb segell tarragoní que tindran protagonisme a la programació d’hivern i primavera 2021 de Teatres Tarragona. Aposta pel talent de casa en un moment de gran complexitat per l’impacte de la pandèmia en el món de la cultura.

Un concert líric amb el baríton Àngel Òdena el 23 d’abril. Un concert d’Anna d’Ivori per presentar el seu nou disc dos dies després. Una trilogia d’obres de Shakespeare creada per Marc Chornet, entre el 4 i el 6 de juny. I la representació de Gossos, coproducció de la sala Tono amb Joan Negrié a l’escenari, el 26 de març.

Anna d’Ivori presentarà el nou disc a l’abril.

Són quatre de les prop de 30 propostes de la programació que arrenca dissabte 20 de febrer amb Julio Manrique al muntatge ‘Una història real’. És una temporada de transició perquè s’hi reprogramen alguns dels espectacles que es van haver de suspendre l’any anterior, però molt important pel que representa de reactivació cultural de la ciutat.

Repeteix el cicle ‘Petit Tarragona’ amb quatres obres per al públic familiar els diumenges al matí. I s’incorporen dues propostes úniques del festival ‘Tarragona Sona Flamenc’, que tot i la seva joventut, és un certamen que va creixent: hi haurà un concert de Mayte Martín i l’espectacle Federico García, dirigit per Pep Tosar.

Aquí teniu tota la programació completa:

https://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/teatre/programacio-estable/espectacles-temporada

D’aquesta manera, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament suma la seva programació a la que ja està realitzant la Sala Trono – Armanyà durant tot l’hivern i amb una resposta del públic molt positiva.

I en aquest context de recuperació cultural, cal emmarcar el concert d’Els Pets del 16 d’abril al teatre auditori del Camp de Mart. Serà el primer de la seva gira de 2021 i les entrades ja estan exhaurides.

Aquest concert forma part de la programació Sala Tarragona que consta de vuit espectacles que es desenvoluparan durant els mesos d’abril i maig al mateix Camp de Mart. S’acosta la primavera i s’acosta el rellançament cultural de Tarragona.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. DE NOU APARTAT A TARRAGONA? Entre abril i juny presentarem tres obres de l’autor tarragoní SERGI XIRINACS. “FAMÍLIA”, “RONDA DE VIGILÀNCIA”, “COSINES”. Observo, incrèdul, potser astorat, aquest oblit en presentar la programació. Val a dir que, no sé per què…, no ho trobo estrany.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here