10.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, desembre 4, 2021

Noves vides enmig de tanta mortalitat

La Sara i l’Hèctor somriuen a la Nara. Són 3 dels protagonistes del reportatge que publicarem al número 46 de la revista. Foto: David Oliete.

Un any de pandèmia. Més de 20.000 morts a Catalunya a causa de la Covid-19. Ens hem acostumat amb una resignació que fa feredat a escoltar la xifra diària de víctimes del coronavirus. I ens hem acostumat com si res a sentir parlar de respiradors, unitats de cures intensives, pneumònies, intubacions i de persones que moren en solitud.

En aquest context de por, tristesa i desolació, al FET estem preparant la revista número 46 que inclourà un reportatge que és tot un cant a la vida. Un reportatge ple d’esperança en el futur i de somriures on els protagonistes són cinc nadons que han arribat al món aquest últim any.

Al número 46 del ‘Fet’ publicarem un reportatge amb pares i mares de cinc nadons

Les mares i els pares d’aquests nens i nenes, que són subscriptors del FET a TARRAGONA, ens expliquen les seves respectives experiències, en tots els casos insòlites per l’impacte de la pandèmia, els confinaments més estrictes i les restriccions generals de mobilitat.

Algunes criatures van arribar just coincidint amb el primer estat d’alarma, el març del 2020. Les altres has nascut coincidint si fa no fa amb les etapes de la segona i la tercera onades de la Covid-19. Un contrapunt de vida i alegria en hospitals on no paraven de morir persones per coronavirus.

Els protagonistes expliquen les seves experiències en un context de confinament i por

El reportatge, que està enllestint Laia Poblado amb fotografies de David Oliete, és un dels continguts més especials que publicarem al número 46 del FET a TARRAGONA. A la revista descobrirem tots els protagonistes -adults i nadons- d’aquestes històries plenes d’esperança.

El FET sortirà al carrer el 9 de març.

Si no n’ets subscriptor/a, et convidem a sumart-te a la comunitat que ja formen 680 amics i amigues. Amb la propera revista, te’n portarem un altre número recent de regal. I aviat podràs participar de les activitats culturals que estem preparant en exclusiva per als subscriptors del FET.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

 

 

Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here